avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatie legislatie Belgia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatie legislatie Belgia

Buna seara

Sunt detasata in Belgia insa nu am primit nici un document de la angajator.
As dori sa stiu cum imi pot face asigurare medicala aici, cum ma pot angaja legal in 2014 la alt angajator. Masina este cu numere de Romania - trebuie sa le schimb?
Am nevoie de toate informatiile pentru ca nu inteleg legile lor.
Daca raman insarcinata beneficiez de ceva aici?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 14 Ianuarie 2014
Daca aunteti detsata in Belgia trebuia sa vi se inmaneze decizia de detasare si formularul A1.

In perioada inscrisa in formular angajatorul lucratorului detasat achita contributiile sociale in statul de trimitere (statul in care a fost emis documentul A1), iar lucratorul respectiv justifica neplata acestor contributii in statul in care lucreaza temporar sau partial prin prezentarea, la solicitarea organelor de control din acel stat, a formularului mentionat.

Referitor la celelalte aspecte , puteti citi Ghidul lucratorului roman in Belgia pe care-l gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasarea in strainatate Tamaska Tamaska Va rog sa ma ajute cineva in legatura cu o problema. Firma noastra are contract cu firma straina din Austria pentru efectuarea unei lucrari in ... (vezi toată discuția)
Formular a1 monik monik buna ziua. daca un agent de munca temporara trimite salariatii la un utilizator strain, e nevoie sa se obtina formularul A1 sau agentul de munca temporara ... (vezi toată discuția)
regulament (cee) nr. 1408/71 mihaiantonache mihaiantonache Buna seara, Citez dintr-un mesaj gasit pe forum: \"Am inteles ca de la 1 mai 2010 s-a schimbat Regulamentele (CEE) nr. 1408/71 şi 574/72 vor fi înlocuite ... (vezi toată discuția)