avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces partaj succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces partaj succesiune

In anul 2012 am facut partaj sucesoral , in urma acestui partaj ne-am inteles ce are fiecare.Eu nu locuiesc la adresa unde sa facut partajul,insa sora mea se foloseste de toare bunurile mele cele de la partaj plus alte bunuri care le-am acolo . Am incheiat cu sora o tranzactie cu toate lucrurile ,sa nu le instraineze sau sa le deterioreze cu rea credinta ,tranzactie care este semnata de noi si ca martori au semnat copii dansei.Intrebarea mea este .Pot eu oricand sa ma duc sa-mi ridic bunurile de pe urma partajului cat si cele scrise in tranzactie semnata de sora mea si copii dansei ca martori .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 07:44, 14 Ianuarie 2014
Da, puteti merge oricand sa ridicati bunurile. Daca bunurile v-au fost atribuite in urma partajului succesoral, iar altele sunt in proprietatea dumneavoastra, nu conteaza cine a semnat in calitate de martor o anumita ”tranzactie”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare decizie andreyskysky andreyskysky Buna dimineata . O succesiune s-a incheiat in instanta printr-o tranzactie . La scurt timp sotul decedatei cere partajarea unui depozit tinut ascuns si ... (vezi toată discuția)
Constructie pe un teren comun fara acordul meu barbq barbq Eu si sora mea avem in proprietate un teren de 200mp. acum a aparut o persoana care vrea incearca sa obtina numai acordul sorei mele sa construiasca o cladire ... (vezi toată discuția)
Partaj cu sora Utilizator B Utilizator B Partaj cu sora. Buna ziua! Am probleme cu sora mea care nu a facut nimic pentru parintii nostri. Eu su sora mea locuim in strainatate dar de banii de ... (vezi toată discuția)