avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit programator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit programator

Buna ziua,

Sunt studenta si lucrez ca programator . Am impozit 0 % pe venit, datorita functiei mele in IT. Insa nu am studii superioare finalizate. Nu trebuie astfel sa platesc impozit?Intreb pentru ca atunci cand am fost la internshipuri(cu carte de munca) la alte companii,nu eram scutita. Nu vreau sa ma trezesc cu datorii.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AvaStefania , utilizator 14:16, 16 Ianuarie 2014
Am inteles ! Multumesc frumos! Nu stiu ce sa fac atunci, nu inteleg de ce ar fi totusi vina mea.
Nu este vina dvs , ci a angajatorului in opinia mea.
Buna ziua,
Revin din nou cu o intrebare. Astazi am vorbit la munca si mi-au spus ca nu stiau de aceasta lege ,si sa nu fac nimic , ramane asa, ca stiu ei ca nu e nicio problema,si e in avantajul meu. Maine expira contractul de 6 luni si vor sa il prelungim nedeterminat. Ce sa fac? Sa cer recalcularea salariului? Calculand impozitul pe un an si ceva, e mult pentru mine momentan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit informaticieni cosminionascu cosminionascu Sunt un functionar public care lucreaza in cadrul compartimentului informatica. As dori sa stiu daca ma incadrez potrivit O 539/2013 pentru scutirea de ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a dat reducerea de it si a inclus-o in salariul negociat mozes43v3r mozes43v3r Am semnat un crontract pe o suma cand am trecut pe aceasta functiie si angajatorul fara sa imi spuna mi-a dat sa semnez un contract dupa care mi-a cerut ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cf ordin 539/2013 jeni123 jeni123 Buna ziua, Am absolvit ASE-Facultatea de Contabilitate si Informatica de gestiune (CIG) in anul 2002, cu examen de licenta. Pe diploma de absolvire este ... (vezi toată discuția)