Buna ziua!
Sotul meu a beneficiat de un credit bancar in anul 2007 (pe o perioada de 10 ani. Din cauza unor probleme financiare, din anul 2008 nu a mai avut posibilitatea de a achita nicio rata. A incercat o negociere cu banca, reesalonare a ratelor...fara niciun succes, insa. In toti acesti ani (pana in prezent) nu a primit decat o singura notificare..si asta undeva prin 2008-2009, prin care era informat ca acel credit a fost achizitionat de la banca de catre o firma de recuperari credite. Am verificat si pe site-ul Ministerului de Justitie, pentru a verifica daca este inregistrat cu dosar de executare silita (nu este nimic pe numele lui), iar in aceasta perioada sotul a lucrat cu contract de munca, fara a "suferi" de vreo poprire a salariului.
Va rog sa imi spuneti, unde ar trebui sa verificam ce se mai intampla cu acel credit, noi fiind acum plecati din tara. Este posibil sa se fi prescris? Cum de nu s-a intocmit dosar de executare silita pana acum?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Perioada prescriptie
marysimo
In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)