themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

cu alte cuvinte este foarte lucida si senila
 cristian06 
	    	Utilizator

cristian06 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 julius05	                   

O persoana de 76 de ani care ia decedat sotul acum multi ani, nu are copii mostenitori dar are un nepot din sora mostenitor. Eu sunt stranepotul din sora ... (vezi toată discuția)
	                    julius05	                   

O persoana de 76 de ani care ia decedat sotul acum multi ani, nu are copii mostenitori dar are un nepot din sora mostenitor. Eu sunt stranepotul din sora ... (vezi toată discuția)

iuli113	                   

ma intereseaza si pe mine daca ma poate ajuta cineva.
bunica mea a decedat ea este trecuta in c.f.ca fiind  proprietara a unui imobil,bunica are un sot pe ... (vezi toată discuția)
	                    iuli113	                   

ma intereseaza si pe mine daca ma poate ajuta cineva.
bunica mea a decedat ea este trecuta in c.f.ca fiind  proprietara a unui imobil,bunica are un sot pe ... (vezi toată discuția)

Franc Mandelbrot	                   

Am o cunostinta in varsta, are 82 de ani, si are o garsoniera. Vrea sa o lasa dupa moartea sa unei persoane care are grija de el si il ajuta. Ca rude are doar ... (vezi toată discuția)
	                    Franc Mandelbrot	                   

Am o cunostinta in varsta, are 82 de ani, si are o garsoniera. Vrea sa o lasa dupa moartea sa unei persoane care are grija de el si il ajuta. Ca rude are doar ... (vezi toată discuția)