avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Model cerere ptr recalculare pensie anticipata dupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Model cerere ptr recalculare pensie anticipata dupa emiterea deciziei de pensionare

Buna ziua,

Am un salariat care si-a depus actele ptr pensie anticipata iar in noiembrie 2012 a primit decizia de pensionare anticipata partiala .Societatea nu a emis decizie de incetare intrucat s-a hotarat sa mai ramana in sistem.
In ianuarie 2013 s-a hotarat sa se emita decizie de incetare ptr acel salariat.Va rog sa-mi dati si mie un model de cerere pe care sa o depuna la Casa de Pensii pre recalcularea pensiei intrucat in aceasta perioada a avut stagiu de cotizare.(Se emite o alta adeverinta de vechime si sporuri pe toata perioada lucrata, sau una noua in care se scrie decat perioada de dupa emiterea deciziei?).Va multumesc

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensionare anticipata partiala ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Am primit prin corespondenta decizia de pensionare anticipata partiala cu valoare pensie calculata,stagiu total de cotizare realizat, puncte ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare pentru femeile care au nascut mai multi copii? marianacarmen marianacarmen buna ziua Sunt nascuta in 1953 luna aprilie.In luna septembrie 2012 implinesc virsta de pensionare avand stagiul de cotizare de 38 ani. In noua lege mai este ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate menecut05 menecut05 Intrebare: fratele meu a fost pensionat anticipat (pensie anticipata partiala) in luna octombrie 2012 si a renuntat la pensie dupa primirea deciziei ... (vezi toată discuția)