avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu primesc date despre situatia dosarului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu primesc date despre situatia dosarului

buna ziua . in calitate de reclamanta am depus cerere de chemare in judecata .Parata a depus cerere reconventionala si a fost pusa sa timbreze .peste 10 zile apare o data pe portalul instantei, dar mie ca reclamanta nu mi-a venit acasa nici o instiintare cu pretentiile depuse de parata .ce pot face in aceasta situatie ? va multumesc mult .:frantic:
Cel mai recent răspuns: pasalegaviorela , utilizator 13:44, 7 Februarie 2014
Buna ziua,
Din cate inteleg dumneavoastra sunteti reclamanta parata, din moment ce exista o cerere reconventionala.
Daca nu aveti termenul in cunostinta atunci veti primi o citatie insotita de reconventionala.
Daca aveti termenul in cunostinta atunci ar fi trebuit sa vi se inmaneze reconventionala la termenul la care s-a depus si ati fost prezenta.
Daca nu a existat nicio infatisare veti primi acasa atat citatia cat si actele depuse de parata reclamanta.
Daca nu se intampla niciuna din aceste situatii, la primul termen aveti dreptul sa solicitati sa vi se comunice reconventionala si sa se amane cauza spre a putea depune intampinare.
Nu imediat ce apar date pe portal sunt si comunicate toate actele.
va multumesc din suflet.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea reconvenționalã: comunicare, formulare întâmpinare carsteadana carsteadana buna ziua . ca reclamanta am depus cerere pt dezbaterea unei succesiuni . parata a depus cerere reconventionala . INTREBARE:1- eu ca reclamanta trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala gina_gina gina_gina Buna seara!ce este cererea reconventionala?Cum se formuleaza aceasta cerere reconventionala?Cand se depune aceasta cerere daca deja a avut loc o infatisare in ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)