avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim pentru studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim pentru studii superioare

Este adevarat sa s-a schimbat salariul minim pentru persoanele cu studii superioare?
Am inteles de la cineva ca atat salariul minim pe economie cat si cel pentru studii superioare sunt de 850 RON brut.


Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 16 Ianuarie 2014
Angajatorul este obligat sa acorde salariul minim brut pe economie indiferent de studiile necesare ocuparii acelei functii ...

Incepand cu 01.01.2011, nu mai exista CCMN care sa oblige angajatorii la aplicarea unor coeficienti de ierarhizare in lipsa unor ccm-uri aplicabile acestora.

Astfel de la 01.01.20134 salariul minim brut lunar este de 850 lei indiferent de studiile necesare ocuparii unei functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare salariu elyanasmash elyanasmash Buna ziua, Pentru calificati fara studii superioare, care este salariul de incadrare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Salar minim asistent manager andreia21 andreia21 As vrea sa stiu care e salariu net minim in 2014 pentru un asistent manager, cu studii superioare, angajata la o societate particulara?multumesc (vezi toată discuția)
Salariul pe 2014 dupa noile legi nicaedith nicaedith Buna ziua! as avea nevoie de ajutor in ceea ce priveste noile legi de modificare a salariului minim pentru persoanele cu studii superioare care sunt incadrate ... (vezi toată discuția)