avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... AJUTOR DIN PARTEA STATULUI PENTRU PRIMA NASTERE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

AJUTOR DIN PARTEA STATULUI PENTRU PRIMA NASTERE

Buna seara numele meu este Andreea sunt o proaspata mamica in varsta de 20 de ani si tin sa precizez ca nu am lucrat .dar as dori sa stiu daca se acorda vrun ajutor din partea statului pentru primul copil VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 17 Ianuarie 2014
Nu se mai acorda niciun ajutor la nastere din partea statului.
Acest beneficiu acordat mamelor la prima nastere a fost abrogat in 2010 .

Se va beneficia numai de alocatia de stat in valoare de 200 lei pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului si apoi de o alocatie in valoare de 42 de lei pana la implinirea varstei de 18 ani de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nou nascuti Tibo Tibo Buna ziua!!! Ptr noi nascuti si primul copil ce fel de ajutoare poti primi si beneficia???? (vezi toată discuția)
Cu ce ajuta statul o mamica!? lenaka7 lenaka7 Buna ziua, as vrea sa stiu care este ajutorul financiar orefit de catre strat, unei mamica care urmeaza sa nasca insa nu a fost angajata in ultimul an? Este ... (vezi toată discuția)
Incepand cu 01.01.2012 nu se mai acorda alocatia de stat pentru copii? adela05 adela05 Subiect: Incepand cu 01.01.2012 nu se mai acorda alocatia de 200 lei ?? Incepand cu 01.01.2012 nu se mai acorda alocatia de 200 lei, pana la implinirea ... (vezi toată discuția)