avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amortizare pe ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amortizare pe ONG

Buna seara ,va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire.Un ong achizitioneaza un balansoar ,mese de tenis,topogan,pentru amenajarea unui spatiu de joaca,in ce clasa as putea sa inregistrez aceste obiecte avand in vedere ca valoarea lor pe bucata depaseste suma de 2500 lei.Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sima maria , utilizator 20:16, 16 Ianuarie 2014
Pai de ce doriti sa le considerati un tot unitar?
Ma tot gandesc cum sa le inregistrez in ce cont si ce clasa...dar nu am gasit in clasa de imobilizari ceva asemanator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau ce - amenajare loc de joaca pe banii membrilor asociatiei de proprietari cornelusha cornelusha Buna ziua, Am un ap. cumparat intr-un imobil construit de cativa ani. Este o camera unde proprietarii isi depoziteaza bicicletele. Unii dintre proprietari( ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Monografie inregistrare subventii racoltam racoltam Buna ziua , O societate SRL-D , impozit 3% din venit , acceseaza fonduri si achizitioneaza aparatura ( statie totala , gps , imprimanta , mobilier birou ) ... (vezi toată discuția)