avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sesizare catre Garda Financiara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sesizare catre Garda Financiara

As dori sa fac o sesizare catre Garda Financiara cu privire la ilegalitatile pe care le comite un patron de magazin, cum ar fi: dat pe datorie, marfa in valuare de mii de lei=marfa neinregistrata pe casa de marcat,marfa fara factura si altele. Tin sa va spun ca sunt mai mult decat sigur de cele mentionate.

Ce sanse as avea ca garda financiara sa ia in considerare aceasta sesizare si sa se deplaseze la magazinul respectiv si sa ia masurile prevazute de lege cu pivire la ilegalitatile constatate la fata locului.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2014
Edwardeddy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 17 Ianuarie 2014
Comisariatul Garzii Financiare a fost desfiintat
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) sa reorganizat ca urmare a fuziunii prin absorbtie si preluare a activitatii Garzii Financiare si a Autoritatii Nationale a Vamilor .

in loc de garzi financiarae judetene sunt acum directii regionale antifrauda fiscala.

nu controleaza, deocamdata, decat "mari" evazionisti. adica, mai nimic. sunt, inca, in "reorganizare".
Puteti depune sesizarea si la Politie - Serviciul de Investigare a Fraudelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relaþii despre structura care a înlocuit garda financiarã viktorV viktorV Stimaţi forumişti, Vă rog să mă ajutaţi cu denumirea exactă, a structurii care a înlocuit Garda Financiară şi cu textul de lege prin care aceasta, ... (vezi toată discuția)
Citatie martor din sibiu pentru prezentare in bucuresti adir2005 adir2005 Buna seara, Am primit o citatie de la Serviciul Investigare a Fraudelor al judetului Ilfov, cu sediul in Bucuresti cum ca, trebuie sa ma prezint in 28.01 la ... (vezi toată discuția)
Garda financiara ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.De la infiintarea unui srl cu principal domeniu de activitate magazin mixt care ar fi perioada la care ar trebui sa ma stept la un control din ... (vezi toată discuția)