avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...?

buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... la data.... doar a pus semnatura sa.
Intrebarea este daca pot circula cu cu ia asa,si in cazul ca ma opreste politia si imi cere talonul poate sa mi-l retina pentru ca nu este completata rubrica instrainat catre... la data ...
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: elvis_zft , utilizator 02:38, 9 Martie 2019
ok multumesc:)
Buna ziua am cumparat o masina si pe talon scrie instrainat de x .dar nu apare data instrainari pot circula cu ea ??
Si nu ii pot face asigurarea pentru ca pe talon apare numele proprietarului el a intrainato lui altu nu apare data si cel care este instrainata pe numele lui a dato mai departe masina si mie imi cere datele proprietarului ca sa pot face asigurarea .
Omul care am luat masina mia spus ca intre el si cel care scrie intrainat pe talon a facut o procura ca sa poata scoate fiscal stau in dubi va rog ajutatima ca sa stiu ce am de facut
Buna, cum ai rezolvat problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)