avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... In cazul unei Asociatii non profit/Fundatii....
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

In cazul unei Asociatii non profit/Fundatii....

..... ce Formulare si ce datorii am la bugetul statului in 2014?
Am un colaborator cu contract prestari servicii, nu avem profit, strangem fonduri pentru copiii defavorizati.
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 12:24, 20 Februarie 2014
Va multumesc mult pentru sfat.
In cazul acesta e posibil sa trebuiasca si casa de marcat pt.incasarea de la pers.fizice?Incasarile se fac doar in baza chitantierului .O sa cer statul sa verific care-i scopul fundatiei.Dar cred ca tocmai acesta este :cursuri si examene acreditate ,eliberari de diplome, care le-am preluat constituite in analitice gr.73;mai sunt ven.din cotizatii si sponsorizari . Aveti dreptate , o sa fac corectie cont 704=732 si voi depune 392B si 101,Ei practic se autofinanteaza din aceasta act.economica directa,predand cursuri.Nu?
Da, pentru asta.
@George Neagu: Pana la urma in opinia Dvs. ar trebui si ONG care nu au activitate economica sa depune declaratii 100 si / sau 101? Si daca da, pe ce va bazati? Vectorul lor fiscal prevede ca nu sunt platitoare de impozit pe profit... deci de ce ar depune asa ceva?
Cine nu are nici activitate economica si nici angajati remunerati, eu stiu ca nu depune nimic in afara de situatiile financiare anuale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 392 lungus lungus si asociatiile, fundatiile trebuie sa depuna decl 392? (vezi toată discuția)
Declaratii pentru ong florymic florymic Buna ziua! O asociatie sportiva non profit,care are un angajat,ce declaratii depune in luna ianuarie? (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pentru ong-uri steliandragoi steliandragoi Bun gasit, As dori sa stiu ce declaratii trebuie sa depun ANAF, in numele ONG-ului, si care este termenul limita. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)