avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Atentie la ultima factura Apa Nova!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Atentie la ultima factura Apa Nova!

Buna seara si la multi ani tuturor

A venit factura pentru luna decembrie la apa nova si am avut un soc. Este umflata cu aproximativ 150 metri cubi. Asa ca atentie. Am facut contestatie si acum astept sa vad ce se intampla.
Aveti aceeasi problema?
Cel mai recent răspuns: eugarizn , utilizator 10:41, 20 Ianuarie 2014
Doamna elga
Este adevarat ca,s a scumpit gigacaloria in Bucuresti de la 1 Ianuarie cu 40%? am citit prin presa ca , datoria acestei scumpiri , va creste pretul la unele legume .
Nu s-a scumpit, este tot 137 lei pentru decembrie (facturile pentru luna ianuarie in februarie vin).
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2014
ContSters241232, utilizator
Primaria generala a capitalei a majorat valoarea gigacaloriei cu 40% de la 1 ianuarie,dar numai pentru consumatorii economici
trebuie precizat ca este 137 lei /giga.cal plus 24 % TVA . Problema trebuie sa fie alta, ori interna in asociatie cu izolari, debransari , fie de la radet deoarece consumul in gigacal nu poate depasi pe cel din dec 211, iaqqn febr 2012 cand a fost anul cu temperaturile cele mai scazute in ultimii 10-15 ani din Bucuresti . Fiind luna cu teperaturi blande, atingand si o medie de 10-14 grade, consumul exagerat nu se explica . Poate cei care au renuntat la repartitoare si au robineti termostat, au tinnut ferestrele deschise incalzind cartierul?
Multumesc pentru raspuns , m am linistit putin , pentru ca 40% insemna f mult pentru consumatotii casnici ( ori cum v a venit si l anoi timpul )
Oricum , ne a lovit indirect ; pentru ca agentii economici de unde isi vor scoate pierderile , mai rabdam vreo 2 luni de zile ( vorba cantecului ) " si apoi om mai vedea "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente mari apa elenazan elenazan In Bucuresti, bloc cu 40 apartamente,84 persoane, unele apartamente cu centrala, unele racordate la Radet, Apa Nova a facut citirea pe 15 martie, diferenta ... (vezi toată discuția)
Diferenta apa ALINAfenesan ALINAfenesan Buna seara, va scriu in speranta ca imi puteti da o solutie urmatoarei probleme: - in data de 30 mai a fost programata citirea apometrelor de catre ... (vezi toată discuția)
Consumul de apa rece/calda Marius MM Marius MM Am si eu o mare nelamurire cu privire la consumurile de apa rece/calda declarate si pretul pe care trebuie sa il platesc. Am vazut la anumite blocuri ca ... (vezi toată discuția)