avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte de vanzare

buna ziua as avea nevoie de cateva informatii cu privire la niste acte


parintii mei doresc sa imi faca acte pe o proprietete , aceste proprietate are expertiza judiciara ,adica sunt facute masuratori la casa exact cumse procedeaza la cadastru , acum intrebarea ar fii
este nevoie de cadastru pentru a-mi face acte , sau se poate lua in considerare acea expertiza , la randul lor aceasta mostenire este de fapt a mamei , si este castigata prin instanta , dupa ce a despagubit un frate cu o suma de bani?
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 15:14, 19 Ianuarie 2014
Pentru a putea fi instrainata, proprietatea trebuie oricum ar fi, sa fie inscrisa la cartea funciara, deci trebuie sa aibe cadastru facut in acest sens, de catre un cadastrist autorizat.
faceti cadastru, pentru vanzare - cumparare, sau vi-l doneaza si nu va mai trebuie cadastru, vi-l poate lasa si prin testament, tot fara cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, unchiul si matusa mea au promis ca imi doneaza o bucata ... AlinAlin32 AlinAlin32 Buna ziua, Unchiul si matusa mea au promis ca imi doneaza o bucata de pamint intravilan,conditia fiind sa fac eu actele si sa suport toate ... (vezi toată discuția)
Cadastru?proceduri.inginer cadastral? tibi12 tibi12 Bunicii au nevoie de cadastru pentru un teren de vreo 8000mp,cu casa cu SU de aprox 150 mp.poseda act de proprietate,l-au achizitionat acum 40 ani.Am inteles ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! socrul meu trebuie sa faca actele pt un teren pe care ... irina_irina irina_irina Buna ziua! Socrul meu trebuie sa faca actele pt un teren pe care sunt 2 case (a lui in care locuieste si inca una in care stam noi, adica copilul lui cu ... (vezi toată discuția)