avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperarea banilor popriti unui girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperarea banilor popriti unui girant

Buna ziua,
Sotul meu a ajutat un coleg, punandu-se girant. Colegul respectiv nu a mai platit si acum il executa pe sot cu 1/3 din salariu. Intrebarea mea este: dupa ce terminam de achitat acest credit putem sa ne recuperam banii de la coleg? Daca da care este calea cea mai sigura si cea mai rapida?
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 11:58, 20 Ianuarie 2014
Buna ziua,

da, aveti dreptul sa va indreptati impotriva colegului. Cea mai simpla cale fiind ordonanta de plata.
Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bilet la ordin 2 laucode laucode Am si eu o problema, si poate ma ajuta si pe mine cineva . Problema mea este un bilet la ordin in valoare de 35000 ron. Acest BO mi-a fost emis de fostul meu ... (vezi toată discuția)
Girant la "prieten" collen collen M-am bagat girant la prietena unui fost coleg pentru a recupera o suma care mi-o datora....Acum am primit tel de la banca ...rata este in urma cu 2 luni si ea ... (vezi toată discuția)
Executare spike888 spike888 buna ziua!eu si cu inca o colega am girat o alta colega de serviciu cu un credit car intre timp persoana pe care am girat nu a mai platit ratele la car si ... (vezi toată discuția)