avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de vechime

Sporul de vechime are caracter permanent si obligatoriu?Care este temeiul legal?Mentionez ca lucrez in domeniul comertului,societatea nu are contract colectiv la nivel de unitate iar in ROI nu este specificat absolut nimic despre acest lucru.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:49, 16 Septembrie 2009
Sa cereti ce? Ce vi se cuvine si ei sunt obligati de lege sa va dea? Nu trebuie sa faceti cerere. Semnati numai actul aditional privind modificarea sporului (pe care o sa-l faca acum cu aplicarea de cand aveati acest drept). Unitatea, prin compartimente specializate, au toate datele personale si au si obligatia sa intervina cu modificari ori de cate ori este nevoie, conform legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre sporuri crystofor crystofor as dori sa stiu cum se calculeaza soprurile la salariul de incadrare si baza legala prin care sunt stabilite minimurile % si impartirea soprurilor si la ce se ... (vezi toată discuția)
Spor vechime jabbaro jabbaro La firma A am un spor de vechime de 15%.Daca demisionez de la firma A si ma angajez la o firma B voi avea acelasi spor de vechime? (vezi toată discuția)
Spor gestiune ancamavrodin ancamavrodin Poate cineva sa imi spuna in ce procent se poate acorda acest spor de gestiune si care este baza legala? Multumesc din suflet, o seara buna. (vezi toată discuția)