loredanaalina	                   

Intr-un magazin alimentar (caen 4711) se instaleaza un aparat pay point. Cei care se ocupa de pay point au cerut un bilet la ordin pentru suma de 5000 ... (vezi toată discuția)
	                    loredanaalina	                   

Intr-un magazin alimentar (caen 4711) se instaleaza un aparat pay point. Cei care se ocupa de pay point au cerut un bilet la ordin pentru suma de 5000 ... (vezi toată discuția)

bubuanca	                   

am urmatoarea intrebare si va rog sa ma consiliati:
 eu sunt societate din Ro care prestez servicii de administrare credite acordate de o societate bancara ... (vezi toată discuția)
	                    bubuanca	                   

am urmatoarea intrebare si va rog sa ma consiliati:
 eu sunt societate din Ro care prestez servicii de administrare credite acordate de o societate bancara ... (vezi toată discuția)

barbutadddddddddddddd	                   

Sint o microintreprindere neplatitoare de tva.Activitatea este prestari servicii pe baza de comision.(asemanatoare unei agentii de turism)
As dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
	                    barbutadddddddddddddd	                   

Sint o microintreprindere neplatitoare de tva.Activitatea este prestari servicii pe baza de comision.(asemanatoare unei agentii de turism)
As dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)