avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Apel incheiere dosar insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Apel incheiere dosar insolventa

Buna ziua.
Un creditor poate formula apel impotriva unei incheieri de sedinta prin care s-a dispus amanarea pronuntarii, cu privire la aprobarea planului de reorganizare.
Pt sedinta din aceasta data, administratorului judiciar i s-a pus in vedere de catre instanta sa formuleze un pct de vedere cu privire la o creanta, iar admin. judiciar nu a respectat disp. instantei, iar instanta a ramas in pronuntare pe aprobarea planului, fara sa i se depuna la dosar pct de vedere al admin judiciar.
Tb facut apel impotriva sentintei de aprobare a planului sau si impotriva incheierii, pe cale separata ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Apel incheiere inaintea fondului aidu aidu Tocmai am depus apel la incheierile care s-au pronuntat pana acum: DECLAR APEL impotriva incheierilor din 21.10.2014 si 23.9.2014, din acest dosar, pe care ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii ! andre_1973 andre_1973 Buna ziua ! Se poate formula recurs sau apel impotriva incheierii de sedinta prin care s-a respins o cerere de amanare pe motive medicale? In cazulin care ... (vezi toată discuția)
Apel formulat impotriva incheierii de dezbateri georgescu1969 georgescu1969 prin incheierea de la termenul la care s-a judecat cauza, am fost scos din cauza pt ca nu am facut dovada calitatii de mostenitor (zice onorata instanta) pt a ... (vezi toată discuția)