avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Declaratii contabile
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Declaratii contabile

Pentru firma SC "X" SRL, s-a inceput procedurade insolventa.Pentru aceasta firma se mai face contabilitatea si apoi se mai depun declaratiile contabile (100, 300, 394, bilanturi)?Care este data pana la care se mai efectueaza contabilitatea firmei si pana cand se mai depun declaratiile respectiv bilanturile?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Probleme cu bilantul si declaratia 300 stanciu cornelia stanciu cornelia Am preluat o firma anul acesta in luna octombrie si am constatat cu stupoare ca declaratiile de tva incepind cu luna mai 2008 nu erau corecte si de asemenea ... (vezi toată discuția)
Societate nou infiintata brinzaru brinzaru Ce declaratii se depun si care sunt termenele pentru un SRL nou infiintat care nu are angajati , nu a emis nici-un fel de document si nici nu a inregistrat iar ... (vezi toată discuția)
Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)