avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societate nou infiintata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societate nou infiintata

Ce declaratii se depun si care sunt termenele pentru un SRL nou infiintat care nu are angajati , nu a emis nici-un fel de document si nici nu a inregistrat iar activiatatea efectiva nu v-a incepe deocamdata.
Cel mai recent răspuns: brinzaru , utilizator 10:52, 6 Decembrie 2011
Daca ati infiintat-o in acest ultim trimestru din 2011, aveti de depus in ianuarie, pana pe 25, declaratia 100 pentru impozitul pe profit (o depuneti chiar si cand aveti pierdere cu zero) si cea de tva 300 daca sunteti platitor de tva.
Tot in ianuarie, pana pe 25, depuneti declaratia 094, declaratia 394 (asta cuprinde facturile de la achizitii, in cazul dumneavostra, de pe la infiintarea firmei si de pe la registrele contabile) si 392. Ultimile doua le depuneti daca sunteti platitor de tva.
Veti mai depune tot la inceputul anului viitor declaratia 101
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite filipbusuioc filipbusuioc buna seara.va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,am depus actele pt infiintarea unui SRL si nu stiu care vor fi taxele si impozitele ce vor trebui ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru firma ifiintata ama77 ama77 Va rog frumos sa-mi spuneti ce declaratii,in afara de 010,100,300,112,mai trebuie depuse in decembrie pentru o societate infiitata la 27 noiembrie anul acesta. (vezi toată discuția)
Declaratia 392 darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, am o intrebare , in legatura cu depunerea formularului 312. ultima zi a fost 25 feb.L-am depus, desi, sunt intrep, individ, cu venituri ocazionale, ... (vezi toată discuția)