avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nelamurire la vanzarea cuponului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nelamurire la vanzarea cuponului

Buna ziua, am vandut un cupon de privatizare printr-o firma de brokeraj si am obtinut un profit de 450 ron. Nu sunt angajat si nu am alte venituri din alte surse, eu sunt coasigurat pe asigurarea sotiei. Se plateste 16% pe venit si contributie la sanatate ? Am citit in ziare ca se ia la salariul minim contributia lsi e vreo 44 lei pe luna, dar mie imi cere sa platesc pe o luna sau pe 12 luni ? Daca tb sa platesc pe 12 luni cate 44 lei, atunci taxa e mai mare decat am castigat. Cum e declara acest venit din vanzarea cuponului ? Multumesc?

Alte discuții în legătură

Infiintare srl 3% ionut2001 ionut2001 Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica: Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala neplatitoare de tva alex1201 alex1201 Buna ziua, vreau sa pun un automat de cafea intr-o facultate. Ma gandesc sa ma fac intreprindere individuala neplatitoare de tva. Ce taxe voi datora statului? ... (vezi toată discuția)