Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
va multumesc mult pentru sfaturi dar as mai avea cateva nelamuriri....daca maine la politie am sa scriu exact ce mi se dicteaza cum ca am avut un comportament violent fara ca el sa-mi fi facut ceva,ma gandesc ca asta ar putea suna a incriminare si declaratia in cauza ar putea deveni proba impotriva mea in derularea etapelor urmatoare, daca acestea vor urma,....si in eventualitatea ca nu il voi multumi pe deplin pe acest administrator care ar fi consecintele care se vor desprinde din proce(in eventualitatea ca se va ajunge la un proces)....e posibil sa primesc o pedeapsa cu inchisoarea sau o amenda penala?????iar daca da acest lucru imi va afecta cazierul si locul de munca pe care il am???oare nu exista nici o posibilitate sa pot demonstra ca el a fost cel care m-a agresat iar eu nu am facut altceva decat sa ma apar??????????nu stiu cum poate fi crezut un barbat ca afost batut de o femeie in fata copilului acesteia.....oare societaea in care traim continuuua sa incline balanta din ce in ce mai mult spre neadevarsi tot ce rezulta din acesta???????
~ final discuție ~