avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Un caz special
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Un caz special

In cazul unui contribuabil subordonat ministerului de interne care are in administrare un imobil apartinand domeniului public al statului primit in administrare prin hotarare de guvern, iar activitatea desfasurata in acest imobil este prestare de servicii turistice (cazare, alimentatie publica) pt personalul ministerului de interne.
Acest contribuabil datoreaza taxa pe cladiri?
Iar activitatea desfasurata este asimilata activitatii economice?
Astept pareri.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 15:27, 12 Aprilie 2009
Activitatea este de natura economica si se platesc taxe pe cladirea respective intrucat faceti fapte de comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniul public al statului bobi07 bobi07 In cazul unui contribuabil subordonat ministerului de interne care are in administrare un imobil apartinand domeniului public al statului primit in ... (vezi toată discuția)
Scutiri taxa pe cladiri HORECA HORECA .In cazul unui contribuabil-(directie) subordonat unui minister care are in administrare un imobil apartinand domeniului public al statului, primit in ... (vezi toată discuția)
Constructii incadrate in grad de risc seismic bellefille bellefille Referitor la legea promulgata ieri de Presedintele tarii si in care se precizeaza ca toate cladirile cu bulina in care se desfasoara activitati ce presupun ... (vezi toată discuția)