avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Amenzi neachitate, refuz eliberare adeverinta pentru ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Amenzi neachitate, refuz eliberare adeverinta pentru cartea de identitate

am 4 amenzi neachitate si trebuie sa imi schimb buletinul am fost la taxe si impozite si nu pot sa achit taxa de schimbare pana nu achit amenzile este normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:46, 22 Ianuarie 2014
In ce localitate s-a intamplat situatia povestita de dvs?
Indiferent de localitate, acesta este un abuz al functionarilor sau al primarului care a dispus conditionarea eliberarii acestui tip de adeverinte de plata impozitelor.

Faceti o cerere de eliberare adeverinta adresata primarului si inregistrati-o (cereti si dvs. numarul de la Registratura); mentionati ca eliberarea ei v-a fost conditionata de plata unor obligatii fiscale, ceea ce este ilegal.
Solicitati un raspuns cat mai rapid intrucat aveti nevoie de actul de identitate si desigur multumiti pentru intelegere :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiționare carte identitate de plata amenzilor Francesco20 Francesco20 Bună seara! As dori si eu sa ma lămurească cineva cu următoarea situatie: am câteva amenzi neachitate din anul 2011 emise de Ratb, astăzi am fost sa îmi ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pt o amenda pe care o are o persoana luata in spatiu sa platesc eu? roxypoxy roxypoxy buna ziua!am luat pe un nepot in spatiu,pt a avea si el buletin.spre surprinderea mea atunci cand am mers la primarie sa cer o adeverinta pt o masina,mi s-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, refuz eliberare adeverinta primarie cu motiv ''amenzi neachitate'' oltul oltul a expirat buletinul si pentru a innoi am nevoie de o adeverinta de la primarie,iar ei nu emit aceasta eadeverinta deoarece am datorii la primarie (amenzi de ... (vezi toată discuția)