avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Probleme din scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Probleme din scoala

Buna ziua.Fiica mea care se afla in clasa a 10-a la un liceu din Timisoara a avut probleme cu profesoara sa de muzica.Ea face jumatate de semestru muzica si cealalta jumatate desen,iar in prima jumatate are o ora pe saptamana de muzica deci ar trebui ca profesoara sa o incheie cu 2 note,insa in ultima ora de muzica din acel semestru cand colegii ei au dat un test,fiica mea a lipsit toata ziua deoarece a fost bolnava deci a absentat motivata fiind.Ieri,cand a iesit de la scoala ,dupa ce au trecut 2 luni si ceva de la ultimul curs de muzica,a fost sunata de o colega deoarece profesoara respectiva a chemat-o sa ramana sa dea acel test care nu l-a dat cand a fost bolnava,desi o putea incheia si asa deoarece avea 2 note.Fiica mea nu s-a prezentat in aceea zi deoarece e navetista si a trebuit sa plecam,insa astazi am mers la profesoara care sustine ca daca fiica mea nu da testul acum nu o incheie cu media 10 desi ea are 2 note de 10 si spune ca i va da nota 2 deoarece nu a fost la test si de la acel calificativ a pornit cu notarea.mie nu mi se pare normal acest lucru mai ales ca nu mai face aceasta materie de 2 luni jumatate.ce imi sugerati ? profesoara e o femeia foarte inaccesibila ,ba chiar mi-a intors spatele si a plecat in timp ce vorbeam cu ea despre aceasta probleme,tratandu-ma ca pe un elev de al dansei.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:25, 22 Ianuarie 2014
Sa mearga sa dea testul. Practic dvs. ati putut ajunge la scoala sa cereti socoteala profesoarei, dar eleva nu a putut ajunge sa dea testul ala in 2 luni jumate.
Scoala este scoala, iar profesorul profesor si isi conduce orele dupa un plan si un regulament care nu are cum sa il ignore. Ce ne-am face daca s-ar crea un precedent si toata clasa (sau jumate) ar fi in situatia de a lipsi de la scoala mai mult sau mai putin motivat .. nu s-ar mai face scoala?? Sa vorbeasca cu profesoara si sa dea testul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)
Furt? Va rog dinsuflet sa ma ajutati cu un sfat,sa imi spuneti ce ma fac, ce pot sa fac sa ies din aceasta situatie. Sunt eleva in clasa 13 cursuri la Seral ... (vezi toată discuția)
Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)