Buna ziua!
Intalnesc urmatoarea problema: detin un teren cumparat in iunie 2008, proprietate personala, pe raza comunei Slatioara, jud. Olt, care, in momentul dobandirii, pe cadastru nu exista nici un obiectiv.
Am mers la cei de la cadastru, mi-au dat coordonatele, iar cand am ajuns la fata locului, am constatat ca exista un put de apa al Companiei de Apa Slatina, Olt.
In 2010, au imprejmuit pe fonduri europene acest put pe o suprafata de 10x10 m ,110 mp, cu gard de beton, cu stalp de iluminat, plus suprafata cale de acces care ocupa = 130mp. In total nu pot folosi suprafata de 230 mp din suprafata totala de 2476 mp a acestui teren.
Am fost la Compania de Apa in nenumarate randuri, sa rezolvam pe cale amiabila, ceea ce nu am reusit, invocand ca terenul este al lor, si in aceasta situatie, eu nu pot construi in zona ocupata de ei, pentru ca as polua zona respectiva.
La primaria Slatioara, jud. Olt, am fost si m-am interesat, daca exista vreo hartie scrisa intre Compania de Apa Slatina si aceasta (primaria Slatioara), raspunsul fiind ca nu exista nici un fel de protocol si nu a existat niciodata asa ceva.
In situatia mea mai sunt si alte persoane, inclusiv Primaria Slatioara.
In aceasta situatie, ce pot face, cui ma pot adresa, in cazul in care ma adresez Instantei Judecatoresti, ce sanse am pentru a castiga acest proces?
Cel mai recent răspuns:
ContSters311098 , utilizator
17:02, 23 Ianuarie 2014