avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declaratie DECEMBRIE 2013 AFM ambalaje
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declaratie DECEMBRIE 2013 AFM ambalaje

Am vazut ca astazi pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu a fost afisat Programul pentru declaratii Decembrie 2013. Cum trebuie sa procedez pentru a face declaratia pe luna Decembrie 2013, pentru ca Declaratiile din Ianuarie 2013 pana in Noiembrie 2013 au fost tiparite cu ajutorul versiunii anterioare a programului de declaratii.Nelamurirea mea este urmatoarea : declaratiile anterioare Ian -Noiembrie 2013 ,trebuie transferate in noua versiune a programului care permite tiparirea si a declaratiei pe luna Decembrie 2013?Am observat ca pentru Ambalaje pentru a se putea afisa suma de plata pentru neindeplinirea obiectivelor trebuie sa existe si declaratiile de la inceputul anului(pentru ca programul sa faca calculul).
Cel mai recent răspuns: gabibotea , utilizator 06:48, 24 Ianuarie 2014
se instaleaza peste versiunea veche si se pastreaza celelalte declaratii
eu asa am procedat si a fost ok!
Cum procedez sa o instalez peste versiunea veche , asta nu stiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare revisal 2011 smarandita67 smarandita67 Buna ziua, Ca sa instalez noul Revisal 5.0.6. trebuie sa instalez patch-urilor publicate pe site-ul Inspecţiei Muncii, sa dezinstalez varianta veche de ... (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Declaratii fond mediu Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Trebuie sa depun declaratia mediu pentru luna decembrie 2013. Cum procedez la listare deoarece era valabil un cod care a fost valabil numai pt declaratiile ... (vezi toată discuția)