avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie casa fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie casa fara autorizatie

Se poate construi o casuta fara preiect si autorizatie de constructie?
vreau sa construiesc o casuta din lemn 6m/8m,fara fundetie, la mine in curte.
Imitrebuie vreo aprobare?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:25, 23 Ianuarie 2014
Da va trebuie aprobare. Mergeti la Primarie si interesati va la Serviciu de urbanism.
pai da, dar vecinul meu a construit 12mx 4m fara proiect si fara autorizatie la 15 cm de gardul meu.

Ce pot sa fac?
pai dvs va faceti griji de vecin sau de dvs..pe principiul sa moara si capra vecinului.... :-/

pai da ca vecinu e prieten cu primarul , eu nu.
deci daca el poate
eu..... ce fac?
Dvs urmati calea legala asa cum v am precizat mai sus, daca doriti daca nu...nu vad sensul intrebarii dvs postate pe forum.
:rtfm:
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2014
ContSters250994, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei autorizatii de constructie la doi ani dupa acordul vecinului mariantatic mariantatic Buna ziua, Daca este posibil, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele clarificari: In 2015 am achizitionat o magazie de lemn , (4m x 6m), de la o firma ... (vezi toată discuția)
Suprafata teren Chioran Chioran am un teren de 109mp cu front stradal de 13.5ml cum pot sa-i fac pe cei de la primarie sa elibereze un certificat de urbanism favorabil pt a putea construi. la ... (vezi toată discuția)