avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie

la oalcoolemie de 0,366 an aerul respirabil este posibil sa iasa la prima proba 1,1 iar la a doua 0,95. ce sanse am la o recalculare?:(
Buna seara.
Puteti incerca.
Daca alcoolemia a fost sub 0,4 de ce s-a facut recoltarea probelor biologice?
cyan a scris:

Daca alcoolemia a fost sub 0,4 de ce s-a facut recoltarea probelor biologice?

La solicitarea conducatorului autovehiculului, pentru a primi dovada cu drept de circulatie, cred eu.
Aveti dreptate dar ma gandeam daca avea rost sa ceara prelevarea avand in vedere valoarea foarte apropiata de limita maxima deoarece exista riscul ca valoarea sa fie de 0,8 sau chiar mai mare. Adica a riscat anularea permisului in locul unei suspendari pe 3 luni?:hm:
Din cate cunosc aparatele din dotarea politiei indica 2 zecimale iar valoarea indicata este cu 3 zecimale, ori utilizatorul a indicat eronat valoarea tastand inca un 6 ori politia si-a procurat aparate mai performante.
a fost acident cu victima lovita putin la nas.asa este legea cu victima esti obligat sa faci testul biologic chiar daca ai sub 0.4?
nu sunt an cercetari cu dosarul la politie din data de 2013 decembrie
victima a fost sotia mea. dar agentul principal a facuto victima .a sunat la salvare cand era putin lovita la nas . daca nu eram cercetat penal?
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Refuz recoltare probe biologice Elemer Kadar Elemer Kadar Când se consideră că ai săvârșit infracțiunea de refuz recoltare probe biologice? Când ți-ai exprimat refuzul categoric în fața ... (vezi toată discuția)
Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)