avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie

la oalcoolemie de 0,366 an aerul respirabil este posibil sa iasa la prima proba 1,1 iar la a doua 0,95. ce sanse am la o recalculare?:(
Da, Art.187 din HG 1391/2006 stabileste ca: "Conducătorii de vehicule sau de animale implicaţi în accidente de circulaţie din care a rezultat moartea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane sunt obligaţi să se supună recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei sau, după caz, a consumului de substanţe ori produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora."
a fost un acident cu victima usoaraaa? esti ebligat prin lege sa faci roba biologica.nu conteaza cat ai avut an alcooltest?
sotia mea nu are nici o pretentie. NU AM AJUNS NICI LA PROCUROR DIN DATA DE 2013 .12.05 .A FOST ACIDENTU PANA LA DATA DE AZI 2014 01 .24
Probabil ca acum sunteti cercetat pentru art.87 alin .1 din OUG 195/2002, interesanta poveste, din aparent contravenient puteti ajunge inculpat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz recoltare probe biologice Elemer Kadar Elemer Kadar Când se consideră că ai săvârșit infracțiunea de refuz recoltare probe biologice? Când ți-ai exprimat refuzul categoric în fața ... (vezi toată discuția)
Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)