avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Prima casa intrebare
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Prima casa intrebare

Daca mama mea are un credit de nevoi personale din 2006 si ca coimprumutat la acest credit nu a mai platit din 2009 ratele aferente si acuma este in litigiu cu banca..eu daca imi iau credit Prima casa la banca cu care mama mea este in litigiu acordarea creditului poate fi afectata de acest lucru?...mentionez ca nu stau cu mama stau in chirie si doar adresa din ci e pe imobilul unde am stat ..inc anu mi-am schimbat adresa.
Cel mai recent răspuns: andrugrasu , utilizator 21:31, 24 Ianuarie 2014
Nu are nicio legatura.
Multumesc de raspuns. Am o alta intrebare si ca sa nu deschid alt topic intreb aici...am incheiat antecontractul de vanzare cumparare pe 21.01.2014. In el este stipulat ca pana pe 31.03.2014..sa perfectam contractul proiu zis de vanzare cumparae..pp ca primi okeul din partea bancii a fondului si a celorlate institutii ..daca termenul de 31.03.2014 este depasit..ce se intampla?..se anuleaza contractul si dosarul trebuie repus cu alt antre contract
alta evaluare a imobilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare cumparare imobil razvandej razvandej Buna ziua ,as dori sa va adresez si eu o intrebare .Am dobandit un apartament impreuna cu inca 4 parti ,eu detinand 3/15 cota parte.Una din parti respectiv x ... (vezi toată discuția)
Radiere comandament andomar andomar cine sau cum se radiaza un comandament instituit in 1999 de un executor judecatoresc in favoarea unei banci la un credit cu ipoteca? Creditul s-a achitat ... (vezi toată discuția)
Prima casa..... ducaandreea ducaandreea am semnat cu o firma de constructii un antecontract de vanz-cumparare apartament pt care doresc sa obtin un credit prin programul Prima Casa. pt acest ... (vezi toată discuția)