avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Economist - infiintare firma
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Economist - infiintare firma

Buna ziua,

Suntem 3 fete ( un consilier juridic, un economist si un avocat), care dorim sa deschidem o societate comerciala, avand ca obiect principal de activitate consultanta in afaceri. , intrebarile ar fi urm.:
- ar fi ok CAEN 7022- activitati de consultanta pentru afaceri si management?
- in calitate de economist cu studii economice superioare pot sa tin contabilitatea colaboratorilor nostii doar pe baza de contracte de prestari servicii, fara ca acestia sa fie nevoiti sa ma angajeze cu contract de munca, tinand cont ca nu sunt membru CECCAR?

Va multumesc anticipat pentru pareri!!!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:16, 3 Martie 2014
Pe cod caen 7022 nu puteti tine contabilitatea firmelor.
Sunt de acord cu @simonaoprica.

Din nefericire, CECCAR are monopolul certificarii in domeniu.

O sa aduc in discutie daca e bun sau rau monopolul CECCAR, ca si a altor sindicate similare din alte domenii, in ce priveste practicarea meseriei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Iulian MANEA, Contabil
Cred ca se impune o dezbatere ampla cu privire si la certificarea declaratiilor.
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta robertdrilea robertdrilea Ce cod caen se poate alege pentru consultanta si asistenta in management si in evidenta contabila? Este nevoie de autorizare CECCAR? Precizez ca firma nu ... (vezi toată discuția)
Caen srl cu activitate prestari servicii contabilitate primara. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Ma ajuta cineva va rog cu un cod CAEN pentru a putea presta servicii de contabilitate primara? Infiintez o societate noua pentru prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala gabriela.neacsu gabriela.neacsu Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta intr-o problema pe care am incercat sa o rezolv singura intrand pe site-ul ONRC, dar pe care nu am reusit. Sunt ... (vezi toată discuția)