am si eu o problema, o prietena s-a decis sa imi faca un bb. , eu inca sunt student si nu am un venit (decat la negru), daca se dovedeste ca este al meu prin testul Adn,sunt? si daca da, ce pensie alimentara sunt obligat sa ii platesc ? Testul ADN este platit de ea(sau poate sa isi recupereze banii prin Tribunal?)
Buna ziua. Legat de pensia de intretinere...
1. Fostul sot refuza sa plateasca pensie de intretinere. Nu il intereseaza copilul ( 1 an si 10 luni ), ultima oara l-a vazut in noiembrie anul trecut. Intr-un an de zile mi-a dat de doua ori pensia de intretinere.
2. La data pronuntarii divortului, am stabilit 25% din venitul lui la ora aceea. Intre timp, si-a schimbat locul de munca. Din pacate, lucreaza intr-un sistem des practicat pentru ca angajatorul sa nu plateasca taxe si impozite mari. Pe cartea de munca acum nu are decat o suma minima, restul banilor primindu-i, de fapt, printr-o microintreprindere a altcuiva.
Are si alte colaborari si, lucrand in publicitate si vanzari, veniturile lui se bazeaza si pe comisioane. El e manager la o firma foarte mare.