Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Am o nelamurire referitoare la incadrarea IMM cf legii 346/2004. Daca in 2010 si 2011 ma incadram in plafoanele stabilita pt IMM dar in 2012 (cf ultimei situatii financiare depuse ) le-am depasit , in 2013 mai sunt sau nu IMM? Dar in 2014 inainte sa depun situatiile finnciare anuale.
Intreb pentru ca nu imi este foarte clara / nu stiu cum sa interpretez art. 6 , punctul (2): Dacă la data întocmirii situaţiilor financiare anuale întreprinderea nu se mai încadrează în
plafoanele stabilite la art. 3 şi 4, aceasta nu îşi va pierde calitatea de întreprindere mică, mijlocie sau
microîntreprindere decât dacă depăşirea acestor plafoane se produce în două exerciţii financiare
consecutive.
Multumesc,
Imm
danciobica
Ma lupt cu hatisul ghidurilor pt. fonduri structurale... Lamuriti-ma va rog ce conditii trebuie indeplinite de un IMM in acceptiunea Legii 346/2004 modificata ... (vezi toată discuția)