avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Incadrare IMM
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Incadrare IMM

Buna ziua,

Am o nelamurire referitoare la incadrarea IMM cf legii 346/2004. Daca in 2010 si 2011 ma incadram in plafoanele stabilita pt IMM dar in 2012 (cf ultimei situatii financiare depuse ) le-am depasit , in 2013 mai sunt sau nu IMM? Dar in 2014 inainte sa depun situatiile finnciare anuale.
Intreb pentru ca nu imi este foarte clara / nu stiu cum sa interpretez art. 6 , punctul (2):
Dacă la data întocmirii situaţiilor financiare anuale întreprinderea nu se mai încadrează în
plafoanele stabilite la art. 3 şi 4, aceasta nu îşi va pierde calitatea de întreprindere mică, mijlocie sau
microîntreprindere decât dacă depăşirea acestor plafoane se produce în două exerciţii financiare
consecutive.

Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Legat de incadrarea in imm zako zako Buna! Daca 2 ani consecutivi am fost intreprindere mijlocie, iar al trei-lea an am 44 de angajati, rezulta ca sunt intreprindere mica??? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Imm danciobica danciobica Ma lupt cu hatisul ghidurilor pt. fonduri structurale... Lamuriti-ma va rog ce conditii trebuie indeplinite de un IMM in acceptiunea Legii 346/2004 modificata ... (vezi toată discuția)
Situaþii financiare anuale consolidate irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Astept parerea dvs.referitor la ce considerati ca reprezinta de fapt aceste situatii financiare anuale consolidate potrivit carora se stabileste daca o ... (vezi toată discuția)