avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit autoturism

Dupa inmatricularea provizorie (numere rosii ) daca nu inmatriculez definitiv autoturismul ,trebuie sa platesc impozit pe bunul detinut?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:46, 25 Ianuarie 2014
Impozitul pentru autovehicul se plateste chiar si pentru o zi, chiar daca l-ati inmatriculat sau nu. In acest sens, bunul trebuie declarat la fisc (taxe si impozite locale) in maxim 30 de zile de la dobandire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Masina cu nr rosii e inmatriculata sau nu? marcelcj marcelcj O masina cu 0 km si nr rosii este inmatriculata sau nu?Eu zic ca da,este inmatriculata provizoriu.Dar atunci nu ar trebui ca dealer-ul sa plateasca taxa de ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)