BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar

BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 lucian1964	                   

Buna ziua,pentru succesiune este nevoie de intabulare si cadastru ?
 Multumesc (vezi toată discuția)
	                    lucian1964	                   

Buna ziua,pentru succesiune este nevoie de intabulare si cadastru ?
 Multumesc (vezi toată discuția)

vilc	                   

Buna ziua !      in urma decesului parintilor a fost intocmit actul de cesiune , de mostenire ,. Intrebarea mea este . Daca se poate face act de vinzare ... (vezi toată discuția)
	                    vilc	                   

Buna ziua !      in urma decesului parintilor a fost intocmit actul de cesiune , de mostenire ,. Intrebarea mea este . Daca se poate face act de vinzare ... (vezi toată discuția)

dienusa	                   

va rog mult sa-mi spuneti daca TP face dovada proprietatii?sunt intr-un proces in care se incearca contrariu...chiar judecatoarea m-a intrebat daca am CF pe un ... (vezi toată discuția)
	                    dienusa	                   

va rog mult sa-mi spuneti daca TP face dovada proprietatii?sunt intr-un proces in care se incearca contrariu...chiar judecatoarea m-a intrebat daca am CF pe un ... (vezi toată discuția)