avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta de pensionare

Buna ziua,

tatal meu a lucrat inainte de 2001 aprox 10 ani incadrat in grupa I de munca, apoi 15 ani de zile incadrat in grupa a II-a de munca, total stagiu de cotizare: 39 ani si 9 luni si este in varsta de 57 ani si 3 luni. Cum se calculeaza vechimea in munca in acest caz tinand cont de conditiile speciale si la ce varsta ar putea sa-si depuna dosarul de pensie?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: lore_isac , utilizator 19:15, 27 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Armata ca si vechime in munca floring2000 floring2000 Va rog , dacă vreţi,sa-mi răspundeţi la mail multe întrebări : În anul 1983 am terminat liceul şi am mers in armata 9 luni la T.R. După armată, ... (vezi toată discuția)
Lamurire grupa i de muncã alexandraungurean alexandraungurean Bună ziua. Vă rog să mă lămuriţi într-o privinţă. Tatăl meu împlineşte în februarie 2014, 34 ani de muncă la Grupa I (CFR conform prevederilor ... (vezi toată discuția)
Iesire pensie diverse diverse Buna, as dori sa intreb cand poate iesi la pensie o persoana avand 15 ani in campul muncii, dintre care grupa 1 un an si 17 ani grupa a 2 a. Momentan am 52 de ... (vezi toată discuția)