avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Stagiu de cotizare privind concediile medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Stagiu de cotizare privind concediile medicale

Nu pot sa obtin de la ultimul angajator stagiul de cotizare privind concediile medicale.Avand in vedere ca, concediile medicale se declara in D112, pot sa obtin aceasta adeverinta si din alta parte? (Casa de Pensii, Finante...?). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:10, 5 Februarie 2014
Da,o puteti obtine de la Casa Judeteana de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada mijloacelor legale pentru o existenta decenta in romania Andrei21111 Andrei21111 Buna ziua, La punctul 14 a articolului 8 pentru obtinerea cetateniei romane se cere sa se prezinte dovada cu veniturile realizate pe teritoriul Romaniei in ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala + aflarea stagiului de cotizare şi a punctajului de până acum EmilSavu2 EmilSavu2 Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu răspunsul la două întrebări: [b]1)[/b] Cum pot afla ce stagiu de cotizare am şi ce punctaj am acumulat ... (vezi toată discuția)
concediu medical avem un angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, ... adelaioanamoldovan adelaioanamoldovan Avem un angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, data angajarii 01.03.2021. In 1.07.2021 a venit cu CM , urgenta pana in 9.07.2021. AcestCM ... (vezi toată discuția)