avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Regulatorul de competenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Regulatorul de competenta

In cazul solutionarii conflictului de competenta, hotararea regulator de competenta este obligatorie in toate cazurile pentru instanta de trimitere? Deoarece nu inteleg de ce art 135 alin 2 prevede ca doar hotărârea de declinare a competenţei sau de stabilire a competenţei pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este obligatorie pentru instanţa de trimitere. Instanta de trimite e in drept sa isi verifice propria competenta?
Astept un raspuns!

Alte discuții în legătură

Imi poate spune si mie cineva ce inseamna la acest proces solutiile date? utilizator16eu utilizator16eu Imi poate spune si mie cineva ce inseamna la acest proces https://portal.just.ro/103/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=3200000000029358&id_inst=103 deciziile ... (vezi toată discuția)
Proces de divort mihaela49b mihaela49b Buna ziua. Eu sunt plecata in strainatate. Anul acesta in februarie cand am fost i tara am deschis proces de divort si am imputernicit avocatul sa ma ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea unui proces emil6702 emil6702 Cand un proces se judeca cu retinere la instanta de recurs/apel si cand se retrimite aceleiasi instante? (vezi toată discuția)