eugen68octavian 
	    	Utilizator

eugen68octavian 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 gyussepe	                   

Ora estimata: 8:30
Complet: PEN6 AP
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin.1 din OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe ... (vezi toată discuția)
	                    gyussepe	                   

Ora estimata: 8:30
Complet: PEN6 AP
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin.1 din OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe ... (vezi toată discuția)

idaady	                   

Solutie: În baza art. 178 alin. 1, 2 C. pen., cu aplicarea art. 3201 alin. 7 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul ...................................., la ... (vezi toată discuția)
	                    idaady	                   

Solutie: În baza art. 178 alin. 1, 2 C. pen., cu aplicarea art. 3201 alin. 7 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul ...................................., la ... (vezi toată discuția)

adriancalin13	                   

Am facut o prostie si am primit urmatoarea pedeapsa:Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin. 1 din OUG nr. 195/2002 ( în noua reglementare art. 336 alin. 1 ... (vezi toată discuția)
	                    adriancalin13	                   

Am facut o prostie si am primit urmatoarea pedeapsa:Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin. 1 din OUG nr. 195/2002 ( în noua reglementare art. 336 alin. 1 ... (vezi toată discuția)