avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Completare declaratia 101 ong
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Completare declaratia 101 ong

Buna seara,
Ajutati-ma va rog la completarea declaratiei 101 pentru un ong care are si activitate economica si activitate fara scop patrimonial.La ce randuri trec va rog cheltuielile din activitate economica respectiv chelt. din activitate fara scop patrimonial dar veniturile?
Va multumesc pentru ajutor.
Buna seara,

In declaratia 101 treceti doar veniturile si cheltuielile din activitatea economica.
Gasiti atasat si link-ul cu instructiunile de completare:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit ong florisp2009 florisp2009 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se completeaza declaratia 101 si cum se calculeaza impozitul pe profit pentru un ong care desfasoara si activitate ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate ong luiza78 luiza78 Buna ziua, In cazul unui ONG cu venituri provenite doar din donatii este necesara plata vreunui impozit? Daca da, exista vreun nivel al veniturilor de la ... (vezi toată discuția)
In cazul unei asociatii non profit/fundatii.... jewelled jewelled ..... ce Formulare si ce datorii am la bugetul statului in 2014? Am un colaborator cu contract prestari servicii, nu avem profit, strangem fonduri pentru ... (vezi toată discuția)