avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Accident masina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Accident masina

BUNA ZIUA!
am fost la politie si am depus o declaratie . in ceea ce priveste masina avariata in parcare de cei de la dezapezire, am primit o dovada pentru a*mi repara masina .
Am intrebat ce trebuie sa fac mai departe , iar rspunsul celor de la politie a fost ca daca nu ma martori , nu pot face nimic , decat sa merg si sa repar masina pe cheltuiala mea, ei nu se pot implica in aceste cazuri.
CE POT FACE PE MAI DEPARTE?
VA ROG AJUTATI*MA X-(
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:08, 31 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Ati mai pus intrebarea asta, ati primit si raspunsuri - in doua topicuri chiar, daca nu e vorba de o foaaarte mare coincidenta sau un ghinion cu masinile de deszapezire atras de numele Draghici:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

Cititi va rog Regulamentul de postare. Acolo scrie ca nu aveti voie sa deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect si ca fiecare utilizator isi poate face doar un cont.
www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina draghicimarianjan draghicimarianjan Am gasit masina in parcare lovita de un utilaj de dezapezire.Ce pot sa fac?X-( (vezi toată discuția)
Accident - masina lovita in parcare de cei de la deszapezire draghiciadriana draghiciadriana Buna ziua! Am gasit masina lovita in parcare de catre cei de la dezapezire, ce pot sa fac? Precizez ca dezapezirea s*a facut noaptea , deci nu am ... (vezi toată discuția)
Conditii montare poarta tiniza tiniza buna seara, exista posibilitatea ca o scoala generala sa deschida zidul scolii pretinzand ca vor sa faca poarta in dreptul unei parcari plina de masini si ... (vezi toată discuția)