avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua am o fetita de 1an si 9 luni tatal copilului ia stimulent de insertie in urma hotararii judecatoresti de recunoastere a minorei .copilul avea 8 luni cand sa inceput plata stimilentului de insertie si doresc sa stiu daca il va primii timp de 2 ani sau doar pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:17, 3 Februarie 2014
Stimulentul de insertie se acorda pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.
buna ziua va multumesc pt raspuns ,dar nu am inteles acest stimulent se acorda timp de 2 ani sau doar pana la 2 ani.
1. In raspunsul meu am spus:
Stimulentul de insertie se acorda pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.

2. Adica pana implineste copilul 2 ani, nu timp de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O luna de concediu pentru tatic sofoana sofoana buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie tata econo econo Tatal a beneficait de cic pentru ca mama nu realizeaza venituri.Copilul implineste 2 ani in 2.11.2014. Tata se reintoarce la munca incepand cu 3.10.2014? ... (vezi toată discuția)