avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raportul zilnic de gestiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raportul zilnic de gestiune

Ce valoare are raportul zilnic de gestiune? La angajare nu am semnat inventarul, nici proces verbal de primire, fiind si o lipsa a fetei care a plecat, recunoscuta in scris, dar care nu s-a scazut din raport. Acum ei zic ca daca am semnat raportul zilnic in continuare, e ca si cum am primit gestiunea. Dar cum am primit gestiunea, daca era o lipsa care nu s-a scazut? Fiind fara experienta, nu am stiut .:((
Cel mai recent răspuns: ancaantoce , utilizator 22:40, 1 Februarie 2014
in raportul de gestiune se inscriu toate documentele de intrare si de iesire a marfurilor, precum si cele privind numerarul depus la casierie, din care rezulta (plecand de la un sold precedent) valoarea marfurilor (soldul) la data intocmirii raportului de gestiune, care sold poate fi diferit de valoarea marfurilor obtinuta prin inventariere la aceeasi data.

n-ati primit inca gestiunea, pentru ca gestiunea se primeste pe baza inventarului.




Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2014
ContSters257414, utilizator
Daca am semnmat ultimul inventar, la plecare, dar am refuzat sa semnez declaratia, cum ma poate afecta? Si cum pot demonstra ca inventarul nu a fost facut corect: s-a facut cu usile deschise, s-au vandut produse intre timp, si s-a gresit nr de bucati, preturi gresite pe el. Am vazut dupa aia, cand mi s-a dat o copie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac preturile si cum le pot vinde legal prin casa de marcat? tym_and tym_and buna ziua Imi fac un gewerbe ( PFA) si inchiriez un spatiu pentru ami face un magazin mixt, cumpar marfa de la selgros sau metro. Exemplu : Cumpar cu un ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de delapidare Genucu Genucu Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o situatie dificila cu care ma confrunt: sunt angajatul unei firme de distributie in calitate de agent comercial. ... (vezi toată discuția)
Inventar magazin comert cu amanuntul pfa Tessy Tessy Cum se efectueaza inventarul marfii unui PFA cu activitate comert cu amanuntul, care este neplatitor de tva? Ce registre speciale sau liste speciale exista? Si ... (vezi toată discuția)