avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prietena mea are nevoie de voi ajutati-o va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prietena mea are nevoie de voi ajutati-o va rog

ma numesc budeanu madalina si am o prietena care a dat de o belea mare sotul iei a prins o cursa in grecia cu tirul si el a plecat fara sa stie ce transporta can a plecat din tara avea tirul gol cand a ajuns acolo i-au luat masina si i-au colato au transformat-o complet dupa care la pus sa o de-a disparuta pe grecia intr-o noapte a plecat sa transporte marfa el nestiind ce transporta sau nu stiu ce sa zic poate stia dar prietena mea mi-a zis ca nu stia era vorba de niste curzi care trebuiau transportati la turci erau numai barbati (nu femei copii) mergand i-a oprit politia si i-au arestat si pe el impreuna cu celalalt sofer grec si pe curzii care trebuiau dusi la destinatie sunt arestati de vineri noaptea si nu stie nimic de el acum vrea sa stie ce se poate intampla ce pedeapsa va primi el nu avea bani nu avea nimic asupra lui decat un pachet de tigari si telefonul in rest nimic ce se poate intampla nu stie sa vorbeasca greceste va avea dreptul la translator ce pedeapsa va primi il va extrada va rog sa imi ziceti mai multe detalii ea e singura in tara cu 2 copii gemeni bolnavi nu stiu cum ii zice dar din cate am inteles sunt aproape de autism si e disperata vrea sa stie adevarul oricat de tare ar durea.
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 19:46, 15 Aprilie 2009
Se poate... insa nu cred ca cei care apeleaza la consultanta pe forum se asteapta neaparat sa afle toata evolutia cazului expus aici , deoarece se stie ca sunt lucruri care n u se pot sti dinainte , depinde ce e in fiecare doasar, etc. De multe ori chiar si noi suntem in ceata , dar daca reusim macar intr-un procent suficient sa oferim informatii,sau chiar sa dobandim unele informatii noi, utile... e ok din punctul meu de vedere.
nu m-au bagat in ceata raspunsurile doar neincrederea as vrea sa mai stiu ceva daca conteaza cate persoane transporta sau....... fapta e aceeasi si inca ceva care ar fi pedeapsa familia stie cate ceva dar nu stie nici macar unde este el ca au vb doar 2-3 min ca nu a avut timp de mai mult
de regula exista o circumstanta agravanta atunci cand fapta care prezinta pericol social este savarsita de trei sau mai multe persoane impreuna, dar numarul persoanelor transportate...nu as crede . pedeapsa , din cate stiu e de la 2 la 7 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce atributii de serviciu au consulatele romane ? Buna seara , sotul meu este arestat in Spania ,in urma cu sapte luni a solicitat vizita unei persoane autorizate din cadrul Consulatului de la Sevilla .In ... (vezi toată discuția)
Arest in elvetia gina26 gina26 am un prieten care nu stiu cum si de ce a fost arestat in elvetia,cum aflu ceva de el?cum aflu unde a fost inchis?de ce?va rog frumos daca poate cineva sa ma ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt in elvetia Andreea4443 Andreea4443 Buna seara. Am un prieten care este plecat in Elvetia de doua saptamani,iar acum o saptamana i-a fost sunata familia de catre cineva din politia de la Zurich ... (vezi toată discuția)