avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sesizare primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sesizare primarie

Am depus o sesizare la primarie cu privire la inlocuirea gardului despartitor intre proprietati din materialul plasa de sarma in tabla zincata.
Aceasta produce pe timpul verii o serie de neplaceri cum ar fi incalzirea, efectul de oglinda si ofilirea tuturor plantelor aflate in vecinatate.
Distanta intre case este de circa 6 m si este insuportabil de cald.
Acest gard are si fundatie de beton.
Reprezentantii primariei sustin sa ma adresez justitiei, in timp ce vecinul imi spune ca el cunoaste toata lumea la primarie, politie si ca fiind in PSD ca si primarita, nu pot face nimic pentru ca este intangibil.
Este corect cum reactioneaza primaria?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:12, 2 Februarie 2014
Reclamati-l ca a modificat / consturit gardul fara autorizatie. Exista un serviciu specializat (cred ca se numeste Disciplina in constructii).

Pana va raspund ei si fac ordine vopsiti gardul pe partea dumneavoastra cu negru sau o alta nuanta inchisa si se va incalzi gardul, nu casa dumneavoastra.
Daca zice ceva sa isi ia gardul de acolo.
Carturarul a scris:

Reclamati-l ca a modificat / consturit gardul fara autorizatie.



Pentru a motiv plangerea,este necesar ca petentul sa faca dovada inexistentei autorizatiei
Pe de alta parte norma in vigoare prevede obligativitatea imprejmuirii proprietatii
Daca vecinul a imprejmuit proprietatea sa,si dv aveti dreptul sa va delimitati proprietatea inclusiv prin materiale care sa contracareze neajunsurile pe care le-ati mentionat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Geamuri la casa vecinului din fata andreea_dede andreea_dede Buna ziua! Povestea este urmatoare: vecinul din fata casei mele si-a renovat casa si a spart mai multe locuri pentru geam: geamuri 50*50 pentru bai la inaltime ... (vezi toată discuția)
Gard la limita de proprietate ioanastudenta ioanastudenta Buna ziua, Doresc sa-mi imprejmuiesc gradina cu un gard, si vreau sa-l fac cat mai aproape de limita de proprietate, sau chiar pe limita.Pe terenurile vecine ... (vezi toată discuția)