avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot da sala in alta localitate?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot da sala in alta localitate?

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii daca puteti.Problema mea este urmatoarea:am facut scoala de soferi in Bucuresti iar sala am dat o in Alexandria TR pt ca acolo aveam domiciliul in c.i.,bineinteles ca am picat,intre timp mi am facut viza de flotant cu dom.in Bucuresti pt a putea da aici.ideea e ca nu stiu cum se procedeaza mai departe.ma duc aici in buc.sa dau sala pur si simplu sau mai trebuiesc indeplinite anumite conditii?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: amisor91 , utilizator 18:57, 2 Februarie 2014
Ordinul 268/2010 modificat si completat de OMAI 82/2013
privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere

Art. 3. -
(1) Examinarea se efectuează:
a) de către serviciile publice comunitare pe a căror rază de competenţă teritorială candidaţii cetăţeni români sau străini îşi au domiciliul sau reşedinţa;

Daca aveti viza de flontant puteti sustineti examenul de obtinere a permisului in Bucuresti.

Mergeti cu dosarul si il depuneti in Pipera in vederea programarii sustinerii examenului.

Pentru proba practica trebuie sa platiti o taxa ptr inchirierea masinii unei scoli de soferi sau chiar scolii pe care ati urmat-o in Bucuresti.
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2014
cyan, moderator
multumesc frumos pt raspuns,deci nu mai este necesar sa ma duc din nou in alexandria unde am dat sala.si inca ceva taxa de permis am platit o acolo oare mai este valabila daca dau in Bucuresti?inca o data va multumesc din suflet
Este valabila si in Bucuresti.
De fapt este taxa ptr eliberarea permisului (68 lei) si din acest motiv este valabila oriunde si nu are termen de valabilitate.
Doar daca se mareste taxa atunci ar trebui sa platiti diferenta.
Dar pana se mareste banuiesc ca veti reusi sa obtineti permisul!:)
Va multumesc frumos m ati ajutat foarte mult cu aceste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod rutier (urgent) Geaniu7 Geaniu7 Ma numesc Stan Mihai Alexandru si am 20 de ani . Pe data de 22.07.2013 am bagat dosarul pentru a-mi obtine permisul de conducere. Nu am putut da traseul din ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere - proba teoretica SirbuMihai SirbuMihai Salutare! Astazi am avut pentru prima data proba practica, pe care am picat-o. Intrebare este,cand ma pot duce sa dau din nou proba teoretica? Am inteles de la ... (vezi toată discuția)
O dilema: am picat traseul, mai dau sala? prigat prigat Daca am picat traseul pe data de 11 iunie,trebuie sa dau din nou sala?Astept un raspuns urgent.Multumesc! (vezi toată discuția)