avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De ce instanta, dupa apel, nu face comunicarea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De ce instanta, dupa apel, nu face comunicarea?

am un prieten cu un proces pe legea 10,se judeca cu primaria,a castigat drepturi in valoare de 4mld lei,s-a facut apel in data de 18-10-2013 iar dupa lege se poate face recurs la 15sau30 zile de la comunicare....Dar problema este ca nici in ziua de azi 03-02-2014 la 3luni nu exista aceasta comunicare...de ce?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:09, 4 Februarie 2014
Buna ziua,
Teoretic aceasta motivare si comunicare trebuie sa fie facuta in 30 de zile.
Practic, rabdare si tutun! Dureaza destul de mult si .............
Termenul de recurs va incepe sa curga de la comunicarea scrisa a motivarii deciziei din apel.

Mergeti si faceti la instanta o cerere de urgentare a redactarii.

Un termen de 3 luni de la pronuntarea instantei de apel nu este unul neobisnuit de mare, astfel cum se intampla lucrurile in instantele civile in aceste zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura trebuie urmata pentru a obtine hotararea pronuntata? gerox gerox Am astepata mai mult de 3luni sa \"coboare\" la arhiva încheierea de sedinta ( cu verdictul) a unui proces la care am asistat ( apelant) si pentru care ... (vezi toată discuția)
Motivarea deciziei pronuntata in recurs de catre iccj. timp ContSters40598 ContSters40598 Rog pe cei care au avut recent dosare la ICCJ, sectia penala, sa imi spuna ca perioada de timp, cat dureaza motivarea unei decizii pronuntata de preainalta ... (vezi toată discuția)
Timp motivare OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI După cât timp se emite motivarea de către judecător,sentință civilă din 05.11. 2014.Cu drept de apel 10 zile de la comunicare,care va fi depus la ... (vezi toată discuția)