avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Lucrul in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Lucrul in strainatate

Buna seara. Voi lucra ca salariat cu contract de munca de 2 ani intr-o tara cu care Romania nu are acorduri privind dubla impunere. Salariul pe care il voi primi va fi "after taxes", deci voi plati taxe si impozite catre statul in care imi voi desfasura activitatea si/sau catre statul din care provine compania in care voi lucra.
Intrebarea mea este: ce obligatii fiscale am catre statul roman pe perioada contractului si dupa incetarea lui. Venitul repatriat in Romania imi va fi impozitat? Si daca da, in baza caror reglementari?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bani castigati din jocuri de noroc (aici, pariuri) bogdan_zuzu bogdan_zuzu Buna ziua, Am auzit ca a aparut o noua lege privind impozitarea castigurilor obtinute din jocurile de noroc, cel putin in cazul agentiilor de pariuri \\"de ... (vezi toată discuția)
Titlul subiectului: impozitare venituri salariale realizate in strainatate G.Brad G.Brad Va rog sa-mi explicati cum se impoziteaza veniturile salariale realizate din strainatate in urmatoarele conditii: - SALARIAT: Persoana fizica de cetatenie ... (vezi toată discuția)
Consecinte legale si/sau fiscale ca urmare a stabilirii resedintei intr-un stat ue RusRIM RusRIM Buna ziua, Lucrez cu contract de munca intr-unul din statele UE si indeplinesc conditiile legale pentru a cere rezidenta aici dar nu prea stiu ce consecinte ... (vezi toată discuția)